mandag den 25. april 2011

Sidste chance for et påskepip fra mig....Vores hjem eneste påskepynt, lavet af Gusser i børnehaven, det bliver dagligt vandet, passet og plejet, men må ikke spises eller klippes i af ham, så vi nyder synet så længe det varer.
Hvor langt kan karse engentlig  blive ?
Det er ikke fordi vi ikke fejre påsken, men påskepynt er slet ikke kommet ind under huden på mig, jeg juler i stor grad og tidligt og længe, måske engang i fremtiden.
Men jeg elsker at give påskeæg til mine kære og Gusser er i år nærmest druknet i dem.Har fået syet lidt småting idag, og gjort en pakke klar til afsendelse, det er svært at finde roen til kreatid, da jeg rydder op og smider ud i stor stil.

torsdag den 21. april 2011

Nyt til mig og nyt for familien


Forår  = sol og lys og jeg ELSKER det, der er sket en del siden sidst, vi har fundet vores nye sted at bo, så til juli starter et nyt kapitel og vi glæder os, de sidste 14 dage er gået med at sortere, smide ud og samle til salg.
Jeg har forkælet mig selv med lidt nyt, skønne øreringe fra Louise Kragh, de er på hver dag i øjeblikket, en sort hoptimist, nyt papir fra Rie Elise Larsen og en sort stof ledning til vores nye sted og så er jeg efter 10 år på lipgloss  blevet en lipstick girl eller rettere sagt ejer af en, det er den nye Rouge coco shine fra chanel, farven hedder Boy, navnet på hendes første og største kærlighed.
De første par dage i påskeferien er blandt andet gået med en tur på strandlegepladsen i Hornbæk, den er virkelig et besøg hver, og indtagelse af den første Ben & Jerrys is i år.
Fortsat god påske til jer alle.

lørdag den 9. april 2011

Sidste Nyt Fra Syrummet
Jeg har kastet mig ud i mini aber, perfekt til ophæng på barnevognen m.m, og tak til Tine og hendes kæreste for ideen, der er også blevet syet masser af poser med løvemotiver, søde som pynt på børneværelse og hvad der kommer i af ting og sager er kun hvad fantasien finder på.

onsdag den 6. april 2011

Julen varer lige til påske.
Der sker ting og sager her på matriklen, vi har besluttet at flytte til nye omgivelser her til sommer, så må vi se hvor vi ender, men byen hvor det skal være har vi besluttet, så jeg har gang i den helt store oprydning, og færdiggørelse af projekter, og nu er disse rensdyr som har ligget klippet og klar siden december blevet færdige.
Dagene går stærkt i øjeblikket, mandag var jeg på kursus hele dagen i neglepleje,  teknikker og leg med farver og glæd jer dem der går op i neglelak, det bliver et sprudlende forår og sommer.

Jeg har været så heldig at få en kæmpe pose stof af en sød blogger som ikke er aktiv mere, Tunsind Tak Tine., Jeg er meget glad for det og der skal nok kommer mange lækre sager ud af det.

Nu vil jeg nyde eftermiddagen og aftenen i Chanels univers med lækre cremer, dufte og make up og gode historie om hendes liv sammen med en sød kollega, ( Og god mad ).