onsdag den 23. marts 2011

Babytøj fra 1976

Jeg skulle lede efter et tæppe fra min barndom idag,  skulle inspireres lidt, af farvenuancerne til et fremtidig patchworkprojekt. og også fordi jeg kigger meget på tapet til soveværelset, Tæppet fandt jeg og også lidt af mit eget babytøj, der er meget mere, men her er lidt  af det.
Nu skal det frem i syrummet og forhåbentlig giver det masser af nye ideer.


fredag den 18. marts 2011

Mini Kähler vase og lidt flere poser.

 Har forkælet mig selv med denne lille Kähler vase, nu står den klar til de små forårsblomster, bare ærgeligt at vi fik en bunke sne igår og alt var dækket til, da jeg her til morgen ville ud og finde lidt vintergækker.
Jeg har en forkærlighed for ting i mini udgave, jeg har en pæn stor samling af mini parfumer, godt gemt væk i en papkasse for jeg gider ikke at støve dem af, de er samlet igennem mange år via mit arbejde.

De første frugtposer fik hurtigt ben at gå på, så jeg er gået igang med flere, og der vil også komme til drenge.
Nu vil jeg pakke tasken klar til imorgen da tager jeg til blogtræf i Helsinge hvis du vil vide mere så   tryk over på Marolle `s blog.
søndag den 13. marts 2011

Frugtposer


Små frugtposer til søde piger eller til at opbevarer noget ganske særligt i.
De er syet i bomuld med applikationer efter et spisestel jeg havde som barn tilbage i slut 70 ´erne.

lørdag den 12. marts 2011

Lovely lilla

Har haft fat i både hæklenål, strikkepinde og symaskine de sidste par dage, og den gennemgående farve endte ud i lilla, strømperne er mere lilla i virkeligheden.

Har lidt mange bolde i luften i øjeblikket, vil både lave det ene og det andet, men bliver hele tiden begrænset af min fod, men det går da heldigvis den rigtige vej.
Har fået hæklet rigtig meget på mit tæppe, men at stoppe alle enderne tager pusten fra mig, jeg er også løbet tør for en masse farver, så der skal suppleres lidt op inden det bliver helt færdigt.


lørdag den 5. marts 2011

Lomme Elefanter


Elsker dit barn ikke bare små hyggeting......  Her er små elefanter, perfekte i størrelsen, lige til at gå og nusse  og kramme.
De er også fine til at hænge op i en uro.

Imens Augustus nyder det gode vejr i haven sammen med Farmor, får jeg lagt en sidste hånd på et par hængepartier i syrummet, samtidig med at jeg genoptræner min fod, det gode vejr er tiltrækkende for en god gåtur, men endnu bliver det kun til lidt stavren med krykker op og ned ad vejen.

onsdag den 2. marts 2011

Rokkertænder og kriger

Augustus 18 måneder gammel


Denne lille søde dreng blev 5 år før jul og har lige fået 2 rokketænder, han viser dem stolt frem til alle og der bliver rokket løs, han har et kæmpe ønske og det er at være Master Yoda til fastelavn, så nu er jeg blevet sat på noget af en opgave, har idag klippet ud til en kåbe og fået syet den næsten færdig, men det er det grønne hovedet med de kæmpe store ører der bliver noget af en opgave, må se om jeg bliver færdig imorgen, så skal jeg nok flashe lidt billeder . Og det grønne sværd er på plads og afprøvet, min lille kriger er i superform til fastelavn.