søndag den 28. november 2010

Stjerner


Går her 1 søndag i advent og julehygger lidt, der kommer lidt mere julepynt op, og der er gang i æbleskiverne, imens Gusser og manden var ude i sneen fik jeg flettet nogle stjerner.
Men nu skal der hygges inden hverdagen imorgen.

fredag den 26. november 2010

Hæklede julekugler


Har de sidste par dage hæklet rigtig mange kugler i alle de farver bomuldsgarn jeg havde liggende, store og små ialt er det blevet til 40 stk.
De små er sat sammen til en guirlande, de store ender nok også sådan eller til pynt på juletræet.
I år ender julen nok med at blive fejret i farver, klare flotte glade farver, jeg er ellers lidt kedelig på det punkt, plejer at have et farve tema  ( læs få enkelte farver ).søndag den 7. november 2010

Så blev der strikket strømper

Her i solskins vejret idag har jeg siddet og fået strikket disse 2 par strømper færdige, garnet jeg har brugt var fra mit lager, men jeg må en tur forbi garnbutikken en af dagene, skal have fat i en klar grøn og blå, til de næste 2 par.
Det ene par skal i pakke kalenderen, som er ved at tage form, det andet er nærmest taget i brug, Gusser bruger dem i stedet for hjemmesko i børnehaven.

lørdag den 6. november 2010

Mine nye venner " Rensdyr "


Jeg har jo lørdagsfri i dag så jeg juler lidt i mit syrum, har tegnet og lavet mønster til disse rensdyr, klippet ud til flere så nu venter en hyggelig eftermiddag/aften i syrummet.