søndag den 31. oktober 2010

Endelig tid til lidt krea Der bliver lavet lidt på må og få, mine pom pom`er er blevet til fugle ophæng som Rie Elise Larsen,   der er da kommet en del op at hænge og nogle er brugt som værtindegaver.
Jeg er gået igang med endnu nogle strømper denne gang i grå alpaca, de bliver så dejlige bløde at have på, sammen med hans nye Kasmir cardigan fra H & M ( ja jeg har også hamstret en del, der var jo flere skønne farver at vælge imellem) så kan vinter kulden bare komme .


 Vi har også har perlepladerne fremme herhjemme efter jeg så dem hos Lis fra Karlssons Kludeskab, nu kommer de altså snart op at hænge, for jeg er kommet i julehumør, efter at jeg har gjort juleklar på arbejdet,
Håber at næste uge vil bringe meget mere tid og ikke mindst ideer til nye projekter.

torsdag den 21. oktober 2010

Lækre drengestrømper ifølge Gusser

Jeg har en meget glad dreng imorgen tidlig , for jeg har lige strikket de sidste masker på disse sokker, som han længe har ønsket sig ( og mange andre ting ) i lyserød eller pink, for det er hans ynglingsfarve og har været det i snart 1,5 år.
Næsten alle hans tegninger består mest af lyserød, pink, gult og rødt, pigefarver vil nogle jo mene, men er det ikke kun os selv der definere hvad der kan bruges til drenge og piger, vi går ikke så meget op i det herhjemme, hvis drengen elsker lyserød så skal han få det.
Så i morgen sender jeg en dreng afsted  med det bedste legetøj han ved iøjeblikket, håndjern og pistol ( Legetøjsdag ) og pink sokker, så er hans lykke gjort.
Sokkerne er strikket i en gammel opskrift fra starten af 80´erne og jeg strikker gerne 6 til 8 par hvert år, han har dem på hver dag hele vinteren, de næste skal være lyserøde.
Ha en super fredag derude.

søndag den 17. oktober 2010

Pom pom ´er


Har i weekenden fået brugt lidt af mit akryl garn som jeg har haft liggende længe, jeg kan ikke lide at strikke eller hækle i dette materiale, men fik lige en ide, så frem med pap og saks, fik lavet en skabelon og vupti en pom pom, som hurtigt blev til flere, nogle skal bruges til min uro og resten ?, må se om jeg får nogle ideer.

lørdag den 16. oktober 2010

Lidt lækkerierHar været forbi en af mine ynglingsbutikker i Hillerød, Ønskeøen som har et skønt udvalg af børnetøj og tilbehør, fik købt lidt papir og lidt flere bøjler, de er super gode disse børnebøjler og en enkel akrylboks, da jeg slet ikke kunne bestemme mig for hvilken farver og størrelser jeg ville have, har allerede fortrudt at jeg ikke købte med det samme, så mon ikke jeg skal til Hillerød allerede på næste fridag.
Nu vil jeg nyde lørdag aften begravet i disse farverie papirer og klippe og klister, ja julestemningen har bidt sig lidt fast, da jeg på arbejdet har gjort juledekorationerne klar.

søndag den 10. oktober 2010

Søndag med gang i !!!Mit skab er endelig kommet op at hænge, den sidste låge mangler lige en rude som gik i stykker undervejs, imens manden arbejder på det er jeg begyndt at fylde ting i, jeg har glædet mig så længe.
Har tænkt at skabet skal bruges til alle mine færdige ting og de ting jeg har til salg på Amio.

Den gule stol mangler lige en aller sidste gang maling, men lysner op i kælder gangen, nu vil jeg gå i gang med de sidste ting der mangler at komme op, så må der komme et færdigt billed senere.
God søndag til jer alle.

søndag den 3. oktober 2010

Lille Grøn Bamse m.m.

Har gået og syslet med denne bamsemodel i et par dage, denne færdige model er stadig lidt for stor til
til mit oprindelige projekt den skal hænge på en uro, men ellers er jeg blevet ganske glad for den.
Den lille perlemodel ved siden af er lavet af min søster til Gusser.

Alt min kreative tid efter arbejde går til at færdiggøre mit tæppe og det går fremad, det er halvt færdigt,
nu og fylder det meste af spisebordet. Har fået syet en stak flodheste og nogle aber som kommer på min Amio shop en af de næste par dage, prøver mig også flittigt frem med andre dyrehoveder, når de er perfekte skal de nok komme på bloggen.