søndag den 26. september 2010

Hygge og krea søndag.


 Har nydt en hyggelig søndag med fødselsdagsbrunch hos min kære søster inden hun skulle tilbage til sin efterskole, den sene eftermiddag er blevet brugt på at færdig gøre nogle små projekter og på at sy mit tæppe sammen, jeg mangler stadig at hækle mange firkanter, men trænger til lidt variation og det er fedt at se farverne sammen, glæder mig rigtig meget til at kunne tage det i brug.
De små elefanter er til ophæng bla til nogle uroer jeg er igang med.

 Har fået købt lidt vintertøj og sko og ikke mindst disse super lækre Arauto Rap støvler til Gusser, jeg er så forelsket i farven og det lidt slidte look, og de er godkendt af Gusser, så nu kan det kolde vejr bare komme an.

søndag den 19. september 2010

Uro med Aber og Elefanter
Forsætter lidt i mit elefant tema, har fået syet 2 små elefanter med snablen nedad, lidt fornyelse skal der til, og jeg tænkte straks på at bruge dem til en uro, så eftermiddagen blev brugt på at samle og sy denne.

lørdag den 18. september 2010

Elefanten Ollie


Har ind i mellem alle de hæklede firkanter fået syet endnu en kramme elefant, i dette skønne stof fra
Stof & Stil, så jeg håber at jeg kan skaffe mere til nogle puder.
Ellers så går det fremad med oldemorsfirkanterne til mit slumretæppe,  er over 150 stk så snart halv vejs, og mit tempo er sat i vejret, det går hurtigere og hurtigere med at hækle.

lørdag den 11. september 2010

Lidt gult solskin herhjemme


Det går da fremad med mit skab, nu har jeg valgt de greb det skal have, de 3 store på skufferne og de 2 små ved glaslågerne, så manden må finde værktøjet frem imorgen.

Herhjemme har jeg flere små indretnings ideer igang, jeg har længe kørt i sort, hvid og mørkebrune nuancer, undtaget på Gussers værelse, hvor det er klar ræd og blå, men vil gerne have små farverklatter som lysner lidt op, er begyndt i det små, og og farven gul sniger sig stille og rolig ind.


Det er ellers sjælden jeg køber et helt ark frimærker, men disse med Spørge Jørgen kunne jeg ikke stå for, de ender nok slet ikke med at blive brugt, så et besøg på posthuset i næste uge kommer jeg ikke uden om, for breve og pakker skal jo afsted, men nu kommer dette ark til at pynte lidt på opslagstavlen.


 Før gik jeg udenom alt gult og orange men nu gør det mig glad, her på mit syrum iform af en lille æske og en  gammel sukkerskål  til mine blyanter.


Disse Kitty klistermærker er så skønne retro at se på de hænger på opslagstavlen i mit syrum.
Og lidt gult på de søde små legomænd som er fra start firserne og må klatter gult på min elskede halskæde fra Sydafrika.

søndag den 5. september 2010

Nye hoveder


Udover mit kæmpe hækleprojekt går jeg og leger lidt med nye ideer til dyrehoveder, har fået syet nogle pandabjørne og de er da blevet søde.
Søndagen skal bruges til at se pandabjørne i alle regnbuensfarver, så en god og dejlig solskins søndag til jer alle.

fredag den 3. september 2010

Give away hos Tante Krea

Hos denne inspirende blogger May-Britt kan du vinde en super fed give away, 2 guirlander, en med ugler og en med robotter.
De er så flotte og vil pynte på ethvert børneværelse.

torsdag den 2. september 2010

Bunken vokser

Jeg hækler snart i hver en ledig stund, er nu nået 113 firkanter, så der er 271 tilbage,  jeg hæfter ender ind i mellem for der er virkelig mange, ialt vil det blive til 3072.

Imens jeg hækler spirer der mange ideer op som jeg gerne vil igang med både indretning i hjemmet,  tapet skal rives ned og nyt skal op, skal bare lige finde det helt rigtige, har fundet en stol der skal males solskinsgul og et skab der skal males sort, så manden er sat igang ( som om han ikke malede nok i hverdagen ) og han går ikke på kompromis med noget, så forarbejdet bliver gjort ordenligt.
Godt at han har tålmodighed med det hele, lige når det gælder sådan noget har jeg ingen tålmodighed, det skal helst være færdig før jeg er begyndt, men med håndarbejde har jeg stor tålmodighed.
Tak Skat for at du hjælper og ikke lader dig stresse.