søndag den 25. juli 2010

Hundepude og syg maskine

Hvor jeg hader når symaskinen ikke virker, havde fået planlagt en masse tid til mig selv i syrummet og så virker den ikke, jeg har smurt og plejede den i flere timer og endelig efter en nats søvn virker den igen og denne pude kunne endelig blive færdig.
Puden måler 40 x 60 cm.
Jeg syr og syr til Amio som åbner om en uge, jeg glæder mig så meget, så fortsat god søndag til jer alle, nu vil jeg indtage syrummet igen.

mandag den 19. juli 2010

Nye puder


Har fået syet 2 puder idag, jeg fortsætter med bil temaet til gusser og på det sidste sniger der altid stjerner ind i mine ting, jeg har altid elsket stjernen som motiv, det første patchworktæppe jeg syet i hånden bestod af Ohio stjernen, tæppet er blevet brugt meget og er tyndslidt så ingen billeder  ( måske en anden dag ).

Er så langt bagefter med mine projekter som jeg ønsker skal være færdig inden Amio åbner, fik ekstra tid idag da Gusser har haft høj feber og sovet det meste af dagen, det er hårdt at være syg med feber her i varmen.

lørdag den 17. juli 2010

Jeg kyssede frøen og den blev til en pude.


Jeg kyssede frøen og den blev til en pude på 30 x 30 cm, den har også fået en lille hæklede blomst.

Ellers er min frilørdag gået med 4 gange tøjvask, oprydning, rengøring og vinduespudsning, så nu ser jeg frem
til en afslappet søndag med familien på besøg og måske lidt tid i syrummet.

torsdag den 15. juli 2010

Kys frøen


Har fået applikeret en glad frø som nok ender med at blive en pude eller vægbilled, tak til Mia for mønsteret, men bare jeg kunne huske hvad bogens navn var.
De små hæklede svampe er efter Tusindfryds opskrift.
Det står stadig stille med de helt store kreative projekter, men må se at komme igang, da Amio snart åbner, 1 August, jeg glæder mig meget, tænk et dansk sted med så mange håndlavet ting, det er guf for en som mig..

onsdag den 7. juli 2010

Big Monkeys

Det står lidt stille med at være i syrummet her i det gode vejr, mange udendørsaktiviteter trækker, weekenden blev brugt på stranden med Gusser og ikke mindst naturlegepladsen på havnen, og stor indtagelse af Ben & Jerrys is, mums, han elsker is som sin mor.

Men jeg har da fået syet nogle store aber, den røde på billedet er den normale størrelse jeg plejer at sy.

De nye store pynter godt på en stor væg, den hvide med blå blomster har fået øreringe som en ny variation.

Har også haft lidt gang i hæklenålen så der kommer snart noget nyt, hvis ikke det gode vejr trækker for meget.