onsdag den 19. maj 2010

Dagens produktion


En yderst effektiv fridag, har siddet foran symaskinen det meste af dagen og hørt p3, elsker den løse kanon.
Fik syet endnu en hundepude, 3 helt færdige aberanker og en del flere som venter på øjne, så må lige forbi stofdealeren i morgen og hente forsyninger, de kigger lidt underene på mig over alle de snorrehuller og knapper jeg køber.

Fik også endelig syet en meget lang flagranke til festlige lejligheder, og det går fremad med mine hæklede trekanter til en flagranke, den bliver forhåbentligt færdig snart.

fredag den 14. maj 2010

Lille pung og lidt hæklerier


Man har i den grad kunne mærke at det meste af Danmark har holdt fri i dag,
Det er skønt for jeg har haft en meget travl dag på job og da jeg kom hjem lå der noget skønt stof fra en change away, som jeg straks gik i gang med.
Fik syet flere aber og denne lille kosmetik pung, med plads til pudder og neglelak eller til lidt lipgloss som jeg altid har mange af i tasken, gerne 6-8 stykker når alle rum og lommer er talt med, rekorden var engang 14 stk, hver har vel sine vaner...
Er gået i gang med at hækle en flagranke, må se om jeg kan finde lidt garn i min frokostpause i morgen for er løbet tør for blå nuancer.

torsdag den 13. maj 2010

Abe med skoldkopper og hyggeting fra børneværelset.

Lidt flere billeder fra værelset, her er nogle afrikanske dukker som står og minder os om skønne Sydafrika, hvis nogle kan se det så har Rikke Mai været meget inspireret af disse skønheder.
Den elskede Zoo lampe giver det hyggeliste dæmpet belysning.











Vi har været ramt af skoldkopper, endelig, han har undgået det 3gange hvor der har været udbrud i børnehaven, det er gået fuldstændig smertefrit, Gusser har ikke kunne forstå hvorfor han ikke kunne komme i bh og lege.
Imens han var "syg" har jeg fået syet en Aberanke i mine ynglingsfarver til hans værelse og en af dem har fået skoldkopper en anden fregner, så jeg leger lidt med nye udtryk i øjeblikket.
Nu vil jeg nyde min fridag inden arbejdet igen kalder i morgen, ja jeg er en af dem der skal på arbejde så andre kan shoppe, jeg vil begrave mig på mit sy værelse. så god fridag til alle.



søndag den 9. maj 2010

4 år siden.......Lykke

Tænk engang, her i weekenden var det 4 år siden at vi blev forældre til denne skønne dreng, den 8 maj 2006, på vores 2 års bryllupsdag var vi i sydafrika på vores livs rejse for at blive forenet med Gusser.
Lykkefølelsen og den dybe kærlighed var der med det samme da jeg fik ham i mine arme, det at blive forældre, mor er det største og mest givende i denne verden.





onsdag den 5. maj 2010

Børneværelse......

Legeteltet fylder meget, men bliver flittig brugt, især når der er legekammerater på besøg.



Hans elskede bil, som han næsten ikke kan side i mere, men bliver stadig leget meget med.


Motiverne på radiatoren blev malet da vi ventet på Gusser, er stadig meget glad for dem.


Pose til opbevaring af nattøj og legetøj.

Har fået brugt formiddagen på mega oprydning, udsmidning og nedpakning på Gussers værelse, nu mangler legehjørnet i stuen at få en tur.
Der er blevet hængt Aber op på værelset og jeg er ved at sy flodheste til legehjørnet i blå / røde farver.

mandag den 3. maj 2010

Her er de så.....





Altså de nye hoveder, der er gået masse produktion i det, dette er kun et lille udvalg af dem jeg har syet, men nyd dem og farverne.

søndag den 2. maj 2010

Patchwork tæppe



Weekenden er gået super hurtigt, lørdag var jeg på arbejde hele dagen, søndagen er gået med rengøring, tøjvask m.m og heldigvis flere timer foran symaskinen, der er blevet syet mange aber, løver og flodheste, de mangler bare lige næsebor, så jeg må forbi stofdealeren i morgen. Skal nok vise alle de skønne hoveder når de er helt færdige.

Jeg elsker at sy patchwork, startede for nogle år siden, har syet mange tæpper både i hånden og på maskine, dette er et af de første tæpper efter eget mønster, det er syet på maskine, applikeret og quiltet i hånden.