søndag den 28. februar 2010

To små poser.To små poser har set dagens lys, applikerede med søde motiver af en and og en mus.
Hvad kan de bruges til ? ja det er kun fantasien der sætter grænser, sutter, små bolde, hemligheder....
Har arbejdet i mange timer med at quilte i hånden idag på min ufo, den er snart færdig og vil blive vist en af de kommende dage.....jeg glæder mig for jeg har fået hul i fingeren af at quilte, kan ikke med fingerbøl, eller har endnu ikke fundet det rette af slagsen, og jeg har prøvet mange.

søndag den 21. februar 2010

Og vinderen er.....Og nu til vinderen af min give away, med hjælp fra min dreng Gusser fik jeg trukket en vinder, det blev SMILERYNKER, tillykke med det, hvis du gider sende din adresse på min mail...pernillegudmandsen@hotmail.com, så er der en pakke på vej til dig.

Og hvor har jeg nydt min søndag, jeg har været i spa og fået massage især på mine skulder og nakke, som jeg tit får ondt i når jeg syer meget, har siddet i 3 forskellige saunaer , været i boblebad og i hot / cold bad, fået den sundeste frokost og drukket sunde juicer, så fortsat skøn søndag aften til jer alle.

onsdag den 17. februar 2010

Bamse, bold og pudeJa jeg er så også en af de mange der har været syg, ligget i sengen og bare haft det øv, for dårlig til at lave noget håndarbejde, det er kun computer og en masse serier der har fået opmærksomhed, så jeg har abstinenser... har endelig fået gjort lidt færdigt her de sidste par dage,så nu glæder jeg mig til weekenden, hvor jeg skal på spa med en masse søde piger, der skal slappes af og få lidt fornyet energi.

søndag den 7. februar 2010

Give away
Min første give away, er en lille pude på 30 x 30 cm, med motiver inspireret fra min barndom.
Der er ingen særlig anledning til denne give away, blot en lyst til at glæde en her i denne skønne vinter tid.

Kom og vær med, reglerne for at deltage er

1. lod for en kommentar her
2. lodder for en kommentar + fast læser
3. lodder for en kommentar + fast læser + et link på din blog om min give away.

Skriv lige hvor mange lodder du deltager med.Vinderen trækkes søndag den 21 februar.