søndag den 31. januar 2010

Nye venner


Hæklenålen gløder når jeg har tid til det, det bliver til små hæklede dyr denne gang en abe og endnu en løve, får da brugt lidt flere af mine rester, det eneste der er svært er det lidt begrænset farvevalg, men det har da også sin charme.

søndag den 24. januar 2010

Løven SylvesterEndnu et lille hæklet dyr er blevet færdigt, lavet i restegarn fra lageret, så krop og hoved er i forskellige garner og ørerne i en tredje farve, jeg har et mål om at få bund i alt restegarnet, men tidligere har jeg slet ikke vist hvad jeg skulle bruge det til, det har været ved at blive smidt ud flere gange.
Jeg har meget nemmere ved at bruge mine stof rester til alle mine applikationer, men nu er det lykkes at finde på noget og så må vi se hvor mange hæklet dyr og bamser det bliver til.

torsdag den 21. januar 2010

En lille blå


En lille blå bamse er født, og er den ikke bare sød.....

Det med at hækle er virkelig blevet en dille herhjemme, hvis man vil have opmærksomhed i toget, så prøv at tage jeres hæklerier med på turen, folk kigger virkelig meget, men jeg synes det er dejligt at udnytte tiden effektivt.

søndag den 17. januar 2010

Filtkugler og sekskanterHvor blev denne weekend af... den er lige så hurtigt ovre som vinden har blæst.
Jeg har fået produceret filtkugler i lange baner, mange troede jeg, indtil jeg begyndte at sy dem på kransen, mangler rigtig mange og dem jeg har lavet har taget meget tid, jeg må se hvornår kransen bliver færdig.(snart håber jeg)
Men når bare den er færdig til næste jul, den har været på listen over projekter siden november.
Har også fået syet sekskanter sammen til et pudebetræk, jeg elsker at sy i hånden en gang imellem, det er så afstressende foran fjernsynet.

mandag den 11. januar 2010

En UFO tager form


Har en del UFO èr liggende, men har nu besluttet at dette tæppe skal blive færdigt, og jeg må kun bruge mine rester til det, og mig som elsker orden og symmetri i mine patchwork tæpper er virkelig kommet på prøve med at skabe denne kant til tæppet i forskellige blå nuancer. Men indtil videre elsker jeg dette resultat.
Det helt færdige resultat kommer snart.

torsdag den 7. januar 2010

Skøn pudeHvis bare der var tid nok, så ville det blomstre frem med skønne hæklede puder og tæpper, har fået hæklet en dejlig blød pude i uld til Gussers værelset.
Jeg har planer om at skifte puderne ud i sofaen, og et dejligt tæppe, så jeg er gået på jagt efter billigt godt garn på nettet, så hvis i kender et godt sted at handle høre jeg gerne om det!

søndag den 3. januar 2010

Lidt hæklerier


Det har stået meget stille for med at være kreativ og få produceret noget
siden jul. Men nu er ideerne og lysten tilbage, jeg har så mange ønske projekter
for 2010 at det kun er tiden der er en forhindring.
Har nydt en kølig og klar søndag med at hækle denne " bold ", Gusser er i hverfald blevet glad for den, og jeg er snart blevet meget glad for at hækle.