søndag den 27. december 2009

Hæklet Gun


Det er ikke meget krea jeg har fået lavet i juledagene, imorgen står det på arbejde igen og hverdagen melder sig.
Søndag eftermiddag har jeg hygget mig med at hækle denne skyder frit fra hovedet, den er blevet okay efter første forsøg, Gusser sover nu så han for først den at se imorgen, håber han bliver glad selvom den ikke kan sige noget.

onsdag den 16. december 2009

Det vilde vest

Lækkert tæppe til sengen eller til at putte sig i.
Pude 50 x 50 cm
Pude 40 x 60 cm

Jule travlheden har bredt sig, og der er ikke så meget tid til at være kreativ, vi har fået holdt Gussers 4 år fødselsdag, han vågnede op på sin fødselsdag og det første han spurgte om var : Mor er jeg 4 år nu, ja svare jeg, så kigger han ned af sig selv og siger: men jeg er jo ikke stor, han troede han ville vokse sig meget stor på en nat.
Har fået et tæpper og to puder færdig til ham med cowboy tema, inspireret af Room seven.

torsdag den 10. december 2009

Ny pude og julestjernerInd i mellem de travle dage på arbejdet og alle de julegaver jeg får solgt og pakket ind, så er der stadig tid til at være lidt kreativ derhjemme, jeg har fået produceret en stor bunke julestjerner og syet endnu en sød babushka pude.
Nu står den på forberedelse til Gussers fødselsdag på mandag, den lille dreng bliver
4 år, føler det var som igår vi fik ham i vores arme.
Julestjernerne er klippet i papir fra Housedoctor, pyntet med pailletter og glitter, lige til at hænge op og pynte i det lille hjem.

søndag den 6. december 2009

Pigepude og elefantEn lille ny stor elefant er født i de sødeste koral farver, og da jeg var igang i disse farver fik jeg idag syet 2 søde pigepuder, den ene vist her.
Weekenden har stået på juleshopping, gaver til Gussers fødselsdag på mandag, syet vimpler til at pynte med, lavet til og fra kort , og pakket gaver ind.

Og jeg har fået gave fra Faster Mette (gaver på vandring), 2 fine juletræer i stof, de hænger allerede og pynter, Tak Mette.
Jeg har også fået lavet gaverne til gaver på vandring, så de kan komme afsted i morgen.
God søndag.

onsdag den 2. december 2009

Nisser og julestemning


Så kom nogle af nisserne endelig frem fra gemmerne, Gusser synes det er så hyggeligt
at vi pynter op og skaber lidt hygge, igennem flere år har jeg lavet en ny nisse hvert år og håber at jeg når det i år.
Vi nyder at det er december med pakkekalender, julekalender i tv og kalenderlys, selvom det kræver at vi står tidligere op end vi plejer.