mandag den 30. november 2009

Nyt tæppe på vejSå er blokkene til et nyt tæppe blevet færdigt, mangler kun kanter, i brune og blå nuancer, håber snart at kunne gøre det færdigt, selvom tiden er knap her i december pga af arbejde, pakker rigtig mange gaver ind (ligesom julemandens værksted).

Det er ikke fordi det har stået stille på den kreative side, jeg har fået syet en masse julestrømper, julepynt m.m.

onsdag den 25. november 2009

Gaver på Vandring

Jeg har tilmeldt mig gaver på vandring hos Faster Mette, og sender nu legen videre,
de første 3 som melder sig her i kommentator feltet, vil modtage en skøn hjemmelavet
gave,( har endnu ikke besluttet mig hvad det skal være , men har en rigtig spændende ide), det eneste det kræver er at du sender legen videre på din blog.
Håber i vil lege med, og hermed er legen sendt videre.....

Sød Elefant


Jeg elsker elefanter, bruger dem meget som motiver i de ting jeg syer, og er den ikke bare sød denne elefant syet i blomstret bomuld med fyld.
Gusser elsker at se Far til fire og elefanten er allerede blevet døbt Bodil. Må nok snart igang med at sy endnu en, den kunne være fantastisk i liberty stof.

fredag den 20. november 2009

Elefantastisk sengetøj


Sengetøj til de små poder.
Jeg elsker elefanter, især dem i stof, de vækker barndomsminder frem. Har syet en masse pyntepuder og sengetøj med applikerede elefanter på, selve mønsteret på elefanten er inspireret fra en stof elefant fra min barndom.
Selvom det tager tid at applikere så holder jeg meget af det, gode ting tager tid, elsker at finde motiver, tegne dem op og overføre til stof.

onsdag den 18. november 2009

Hæklede juletræ

Jeg har i flere måneder set på Sarah Londons blog og beundret hendes fantastiske hæklerier og
tænkt mig at jeg skulle lære at hækle nogle flere ting og teknikker, har set videoer på nettet, og
øvet mig og øvet mig, og nu endelig har jeg lært at hækle bedstemorfirkanter og tænkte at jeg skulle lave Sarahs juletræ, det er så her i en lille udgave, vokser nok allerede i morgen.Lidt flere ugler er det også blevet til, de er nemme og hurtige at lave og de vil helt sikkert
pynter på juletræet.

lørdag den 14. november 2009

Kalendergaver
Så er næsten alle kalendergaverne til Gusser klar, mangler kun 6 stykker, de er pakket ind og klar til at blive hængt op eller komme i julestrømpe, har endnu ikke besluttet mig..... må se hvad jeg finder på.
Jeg har også fået hæklet nogle flere ugler og øvet mig i at hækle bedstemorfirkanter, må se hvad de kan bruges til, måske lidt julepynt til træet.

torsdag den 12. november 2009

Hæklede ugler og papirfugle

Lidt flere af de søde papirfugle er det blevet til, og flere er undervejs, de er så nemme og hyggelige at lave, og pynter fint i snart de fleste værelser herhjemme.
Man bliver virkelig inspireret her i blogland, jeg kunne ikke stå for Karen Maries små ugler i æsker, så min kunnen i hækling blev på sat på prøve, og disse 2 små ugler er født.

Må helt klart øve mig i nogle flere hækle teknikker, så jeg kan lave flere små dyr, men søde blev de.

Hvor har jeg mange drømme projekter jeg gerne vil have tid til at lave og en del ufo som bare ligger og venter, vil gerne lave et nyt slumretæppe til sofaen i patchwork, nye nisser, et hæklede tæppe m.m.

tirsdag den 10. november 2009

Der er gået sport i fugleDer er godt gang i produktion af ugler, nok efterhånden 60 stykker, i mange farver og størrelser, de er så dejlige nemme at sidde med samtidig med jeg kan følge med i div. serier i fjernsynet.

Og lidt fugle på snor , stærkt inspireret af fruens syslerier og Rie Elise Larsen, de fine fugle er allerede kommet op at hænge, havde nogle håndlavet glasperler liggende fra Grækenland som fik sin ret på fugleophængende.

søndag den 8. november 2009

Koral og lilla inspiration.

Tæppe 1 x 1 m koral og lilla stjerner

Hjertetæppe 95 x 100 cm


Håndsyet bolde og hjerter syet på maskine


Mit spisestel fra 1976/77


Jeg syer for det meste i røde, blå og brune farver, men har lade mig inspirere af disse dejlige farver og sammensætningen af dem fra mit barne spisestel , jeg synes ret godt om resultatet, det startede med tæppet med stjernerne i koral og lilla, derefter hjertetæppet, så de håndsyet bolde og hjerter.

onsdag den 4. november 2009

Retro Rygsæk

Jeg har været i gemmekasserne og fundet min gamle rygsæk frem fra børnehaven,
den er så skøn og helt enkelt syet, og lige i mine farver,
tror jeg må i gang med at sy en udgave selv.
Jeg elsker at gå på opdagelse i gamle billeder, ting og sager,
det giver virkelig meget inspiration.
Så mon der ikke snart kommer et eksempel frem som jeg kan vise
her.

mandag den 2. november 2009

Ugler på snor


Søndag aften, stormvejr udenfor og god krimi i fjernsynet, og en
produktion af ugler, 10 stk som blev sat på snor, og som nu skal
pryde Gussers værelse.